ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

مخالفان رئیس جمهور صربستان به ساختمان مجلس حمله کردند + فیلم

گروهای از مخالفان دولت صربستان در اعتراض به تصمیمات تازه دولت، به ساختمان مجلس حمله کرده و با پلیس درگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر شماری از مخالفان دولت «آلکساندر ووچیچ» رئیس جمهوری صربستان که مخالف تداوم محدودیتهای کرونایی بودند سه شنبه شب با حمله به نگهبانی مستقر در  مجلس این کشور  و شکستن در ورودی، وارد صحن مجلس شدند اما پلیس آنها از این مکان بیرون کرد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» مخالفان با سردادن شعارهایی استعفای رئیس جمهوری صربستان را خواستار بودند. مخالفان در بین شعارهای خود «صربستان به پاخواسته» را سر دادند. این در حالی است که رئیس جمهور صربستان غروب سه شنبه از تداوم محدودیتها به ویژه در بلگراد پایتخت این کشور خبر داده و دلیل آن را افزایش شمار مبتلایان به کرونا اعلام کرده بود.

مخالفان با مقصر برشمردن دولت عنوان میکنند که آنها نباید بهای یک محدودیت دیگر را بپردازند.

صربستان 7 میلیون نفر جمعیت دارد و طبق گزارشها تاکنون 16168 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 330 تن جان باخته اند. پزشکان این کشور هشدار داده اند که ظرفیت پذیرش بیمارستانها تکمیل و کارکنان بخش پزشکی خسته شده اند.

محدودیتهای کرونایی در این کشور از ماه مارس (فرودین) اعمال شد، اما اواخر ماه مه (اردیبهشت) به دلیل برگزاری انتخابات در ماه ژوئن (خرداد) محدودیتها رفع شدند. در جریان تجمع‌های انتخاباتی هوداران حزب حاکم این کشور در تجمعات خود از ماسک صورت استفاده نکردند.

 

فارس

ارسال نظر